úterý 16. prosince 2008

Nomád se usadil v Krpoli

Ne, nebudu s nostalgií vzpomínat na minulé 4 měsíce, kdy jsem měl v jednu chvíli klíče od tří privátů, do jednoho z nich se nastěhoval, abych pak za týden zjistil, že se budu muset přestěhovat jinam. Minulým týdnem jsem se zabydlel v jednom panelákovém bytě v Krpoli, takže se stěhováním je doufám na dlouhou dobu konec.
A nemůžu si stěžovat. Internet funguje (neuvěřitelné, po čtyřech měsících píšu na svůj blog ze SVÉHO OSOBNÍHO PC:-)), teplá voda teče, spolubydlící jsou v pohodě. Samozřejmě, má to tu i svoje mouchy - dveře od koupelny nejdou zavřít jen tak lehce (kvůli uvolněným pantům), horší je to s dvířkami od kuchyňské linky. Tam už panty melou z posledního. Ale pouhá hrubá síla v tomto případě naštěstí stačí.
Předpokládám, že další dovybavování privátu nás čeká někdy v únoru. To možná přijde na řadu i ta postel:-) Spaní na matracích nakonec není tak nepohodlné, jak jsem původně předpokládal, ale postel je prostě postel.
Jednu úžasnou věc bych v souvislosti s novým privátem měl zmínit určitě - balkón s úžasným výhledem. Na rozdíl mých dvou spolubydlících jsem nekuřák, chodím tam jen kvůli tomu výhledu. Někdy mám sice pocit, jako bych si chtěl opravdu zapálit a na chvilku se hodit do "úsporného režimu". Jen tak sedět a vychutnávat. I když... napadá mě možná něco lepšího - počkat si na lepší čas a sednout si tam se skleničkou něčeho opravdu dobrého. Vzhledem k zimě, která teď venku panuje, předpokládám, že to bude možná až někdy na jaře. Už se těším na jaro...

Žádné komentáře:

Okomentovat